Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tuna 4H

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1954

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Tuna, Uppland distrikt
Alunda
med invånare.

Adress

Börsta 22
74793 Alunda

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Viktor Jonsson
Tuna 4H
Krogsta Kråkvilan 132
74793 Alunda

Tel. 1: 070-3336954

Verksamheten

Nyhetsbrev

Ja.

Trivsel/Fester

En del aktiviteter återkommer årligen, som t.ex Familjefest, Valborgsmässofirande, Sportlovsaktiviteter och Sommarlovsaktiviteter samt Luciatåg.

Ungdomsverksamhet

Skolbarnen inkl. förskoleklass träffas varje måndag och sysslar bl.a. med bak, lekar, hantverk, utekvällar m.m.De äldre kan spela innebandy och/eller volleyboll.Sommarlovsaktiviteterna består bl.a. av Trolleriskola, Cirkusskola samt Läger på läns- och riksnivå. Dessutom försöker vi ordna teaterbesök någon gång per år och mycket annat.

Annan verksamhet

Verksamhet för barn och ungdomar på orten. Vad vi gör varierar ganska mycket.

Uppdatera förening

Anmäl förening