Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ålands Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1949

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Åland distrikt
Vänge
med invånare.

Adress

Ålands bygdegård, Ålands Österby 235
74020 Vänge

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Gunilla Harbom
Ålands Bygdegårdsförening
Ålands Österby 217
74020 Vänge

Tel. 1: 018 392040
Tel. 2: 018 392028

Verksamheten

Samlingslokaler

Högst tillåtet antal personer i bygdegården är 150 personer.Vi kan erbjuda dukning vid bord i stora salen för 110 personer. I salens västra del finns en scen som kan användas till olika ändamål. Den är 9 m bred och 4 m djup. Loge finns i anslutning till scenen en trappa ner. Vi har även en mindre sal med plats för 30 personer.Lilla salen är ca 40 kvm och ligger i anslutning till köket och stora salen. Det finns möjligheter att dela av mellan salarna eller öppna upp helt.UtrustningVi har ett fullt utrustat kök med två spisar, två kylskåp, två frysskåp och restaurangdiskmaskin. För dukning har vi glas, porslin, bestick och dylikt för upp till 120 personer.HandikappanpassningBygdegården är handikappanpassad och det finns ramp samt handikapptoalett. Ej hörslinga.

Annan verksamhet

Ålands bygdegård är en modern samlingslokal som tillhandahåller det mesta som kan behövas vid olika tillställningar. Vi har två fina salar, en stor och en liten, samt en altan med tak på baksidan av huset.

Uppdatera förening

Anmäl förening