Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Stavby 4H

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2003

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Stavby distrikt
Alunda
med invånare.

Adress

Stavby
74793 Alunda

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Annika Bernelind
Stavby 4H
Jönninge 176
74794 Alunda

Tel. 1: 0174-13263

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Deltagande.

Miljö & Natur

Ja.

Ungdomsverksamhet

Ja.

Annan verksamhet

4H-verksamhet. 4H:s vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden.

Uppdatera förening

Anmäl förening