Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tierps Riksteaterförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1978

Finns i

Uppsala län
Tierp kommun
Tierp distrikt
Tierp
med 20000 invånare.

Adress

Tierps bibliotek
81540 Tierp

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Christina Holmström
Tierps Riksteaterförening
Upplandavägen 4 1301
74842 ÖRBY

Tel. 1: 076 169 99 76

Verksamheten

Kultur

Arrangerat 5 st teaterföreställningar i Tierp och i kringliggande bygdegårdar under år 2008.2009 arrangerade föreningen 7 st teaterföreställningar på olika platser i Tierps kommun.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev skickas vår och höst till föreningens medlemmar och medlemsorganisationer med information om kommande teater- och musikarrangemangi Tierps kommun.

Uppdatera förening

Anmäl förening