Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Ärentuna Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1957

Finns i

Uppsala län
Uppsala kommun
Ärentuna distrikt
Storvreta
med invånare.

Adress

Ärentuna 24
74391 Storvreta

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Solveig Högberg
Ärentuna Bygdegårdsförening
Fjuckby Nyåker 7
74391 Storvreta

Tel. 1: 070-6837074

Verksamheten

Kommunikationer

Buss 815 vardagar

Samlingslokaler

Den stora salen har plats för ett 80 tal gäster. Köket har moderniserats och är i dag utrustad med mikrovågsugn, diskmaskin och annan typ av köksutrustning. Gården har även en vävstuga i källaren.

Trivsel/Fester

Julfest för barn, Valborgsmässofirande med kase, pubkvällar

Annan verksamhet

Gårdens lokaler används för aktiviteter, som dans, motion, gymnastik och privata fester m.m. Kyrkans barntimmar, pensionärsföreningen spelar shuffelboard och dansar, buggföreningen har buggkurser, m.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening