Uskenbygdens Väl

Om föreningen

Bildades 2004

Finns i

Örebro län
Lindesberg kommun
Lindesberg distrikt

med 300 invånare.

Kontaktperson

Silke Frank
Uskenbygdens Väl
Östra Öskevik 191
71394 Nora

Tel. 1: 0587 33 00 02
Tel. 2: 070 333 85 46

IT

vi har en aktuell hemsidan med information om bygden och evenemang, förtagande och mm

Kommunikationer

har skrivit ett brev till kommunen om vägar och mobilnät. Vi arbetar för en förbättring.

Lokal utvecklingsplan

vi har startat med en arbetsgrupp som ska utforma en utvecklingsplan för uskenbygden till slutet av maj 2010

Miljö & Natur

röjning

Nyhetsbrev

skriver 3-4 gånger om året en nyhetsbrev

Turism

har tagit fram en broschyr om Usken.

Vägar/Mackar

har skrivit ett brev till kommunen om vägar och mobilnät. Vi arbetar för en förbättring.