Bygdegårdens intresseförening Hönsa Tibro

Om föreningen

Bildades 2009

Västra Götaland, Skaraborg
Tibro kommun
Ransberg distrikt

med 300 invånare.

Kontaktperson

Gun-Britt Forsberg
Bygdegårdens intresseförening Hönsa Tibro
Sånna Sandbäcken
543 94 Tibro

Tel. 1: 0504-23125
Tel. 2: 070-2986937
Tel. 3: 0504-21057

Arrangemang lokala marknader

Vi började med kakkalas ca 2500 st kakor över 30 sorterJulmarknad med 25 utställare 100 kr bordet det vi tjänade pengar på var kaffeservering och lotterierGrötfest i samband med 20:e dag jul Påskmarknad lite mindre än julmarknaden men med god förtjänst serverade kaffe med våffla eftersom det var den 25 mars

Bad/Idrottsplats

Finns en fotbollsplan bredvid bygedgården som inte används idag.

Kultur

Finns med i planerna

Lokalt kapital

Samlat in ett startkapital hos lokalbefolkningen eftersom vi övertog en bygdegård med skulder sedan har vi sålt reklamplatser i bygdegården värvat medlemmar 150 kr/fam år.fint

Miljö & Natur

Fint läge utmed ån Tidan

Samlingslokaler

Vi hyr ut till privatpersoner som ordnar egna fester och det ökar nu när fixat till lokalen

Studiecirklar

Inget för tillfället men planeras till hösten

Trivsel/Fester

Har inte ordnat någon direkt fest än men det ska bli