Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Torps byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Västra Götaland, Fyrbodal
Färgelanda kommun
distrikt

med 330 invånare.

Adress


Kontaktperson

Karin Jansson
Torps byalag
Torps-Hede 1
458 91 Färgelanda

Verksamheten

Bostäder

Jadeltar i diskussion med kommunalt bostadsbolag om nybyggnation

Kultur

Jafotoutställning, bygdedokumnetation, friluftsgudstjänst

Miljö & Natur

Jakontakt med mack/vattenägare

Samlingslokaler

Jai samverkan med Torps fd skolas ek för

Studiecirklar

Jafoto, digital data, vägar, stigar, örter som medicin, bygdebok, bokcirkel

Trivsel/Fester

Jagrillfest för hela familjen

Turism

Jaförvaltar gammal smedja som är öppen årets runt

Vandrings- & Ridleder

Jai startskede

Uppdatera förening

Anmäl förening