Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Strömsdals Hembygdsvänner

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1987

Finns i

Dalarnas län
Ludvika kommun
Ludvika distrikt

med 9 invånare.

Adress


Kontaktperson

Lena Hagström

Badviksvägen 1
77192 Ludvika

Tel. 1: 070-255 42 50

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Jamedverkar vid hembygdsdag, se även övrigt

Bad/Idrottsplats

Jabad med brygga

Kultur

Jadeltar i Leaderprojekt för att bevara /upprusta den gamla bruksmiljön

Miljö & Natur

Jaröjning och uppsnyggning av gamla bruksmiljön

Samlingslokaler

Jaäger en gammal dalkarlsstuga som fungerar som föreningslokal

Tagit emot studiebesök

Jaguidat på bruket

Trivsel/Fester

Javalborgsmässofirande, fisketävling

Ungdomsverksamhet

Jagå-lunka-löp för ungdom och knattar

Vandrings- & Ridleder

Jaled runt bruket, skötsel av gammal ridväg till grannbyn

Varit på studiebesök

Jaen gång per år till kulturell plats

Annan verksamhet

deltar vid Dan Anderssonveckan med ett inslag

Uppdatera förening

Anmäl förening