Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Falbygdens Mat & Kultur ek för

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Falköping kommun
Falköping distrikt

med 31000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Gerth Bragnå

Sankt Sigfridsgatan 42c
521 35 FALKÖPING

Tel. 1: 0702819777

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Javårfrumässmarknad, skördemarknad

Kultur

Jakonstnatt varje höst

Miljö & Natur

Jaramslök/tryffelprojekt

Skapa jobb/Företagande

Jauppmuntrar lokal matproduktion

Trivsel/Fester

Javårfrumäss vid trandansen, skördefest vid Mickelsmäss

Turism

Jager ut två turistmagasin

Utbildning/Kompetensutveckling

Jaseminarier

Uppdatera förening

Anmäl förening