Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kvänums Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades ?

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Vara kommun
Kvänum distrikt

med ? invånare.

Adress


Kontaktperson

Karin Mann
Kvänums Hembygdsförening
Töresgården
53591 Kvänum

Tel. 1: 0512-92087
Tel. 2: 070-3692087

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Jahembygsrally ihop med hembygdsföreningen

Bad/Idrottsplats

Jasamarbete med intresseföreningen

Egen affärsverksamhet

Jasäljer material till Torumsstjärnan och Kvänumsduken

Kultur

JaJulakalas vartannat år, midsommarfirande, valborgsmässofirande

Miljö & Natur

Jastädar, håller fint i vårt område

Samlingslokaler

Jahar stora huset till uthyrning (rinnande vatten, öppen spis, ej diskmaskin)

Stimulera inflyttning

Jamedverkat vid kommunens välkomstkväll

Tagit emot studiebesök

Javarit med på hemvändardag

Trivsel/Fester

Jase kultur

Turism

Jaär med i Kvänums sockens broschyr

Utbildning/Kompetensutveckling

Jastudieresa tillsammans med hembygsföreningen

Vandrings- & Ridleder

Jatipspromenad

Uppdatera förening

Anmäl förening