Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sjurbergs Byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1974

Finns i

Dalarnas län
Rättvik kommun
Rättvik distrikt

med 150 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ingalill Lindquist-Brattorp
Sjurbergs byalag
Sjurbergsvägen 85
795 32 Rättvik

Tel. 1: 076-834 07 03

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Jaårlig julmarknad i bystugan

Kultur

JaMidsommarfirande med majstångsresning och servering

Lokal utvecklingsplan

Jaavseende hur vi tycker att exploatering av mark inom byn ska ske

Samlingslokaler

Jaegen bystuga

Tagit emot studiebesök

Jabyavandringar för folk som inte bor i byn

Trivsel/Fester

JaKräftskiva och andra fester och arrangemang

Uppdatera förening

Anmäl förening