Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

ABF Blekinge

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Blekinge län
Ronneby kommun
distrikt

med invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Mats Nilsson
ABF Blekinge
Kungsgatan 2
372 30 Ronneby

Tel. 1: 0457-171 74
Tel. 2: 0708-19 82 99

Verksamheten

Kultur

ABF arbetar mycket med internationella frågor och mångfald. Man kan studera och diskutera globala frågor på många olika sätt, det behöver inte alltid vara en studiecirkel i OmvärldsBildning. Här kommer några exempel på hur man kan lyfta in det internationella perspektivet i studiecirkeln:

Studiecirklar

ABFs Hälsoskola och den är ständigt under utveckling. Idag finns det två studiematerial: Livet är ditt! och Med livet som insats. Med stöd av SIDA genomför ABF informationsverksamhet. Dels kring materialet OmvärldsBildning, dels inom andra områden.m.m.

Uppdatera förening

Anmäl förening