Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Edsvära hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1976

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Vara kommun
Edsvära distrikt

med ca. 300 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Anders Petter Lidén
EDSVÄRA HEMBYGDSFÖRENING
Edsvära Knutskvarn
535 93 Kvänum

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Håller en liten badplats iorning ihop med andra föreningar

Bostäder

gjort en inventering av fritidsbostäder genom ett projekt. (Vi bor på landet)

Kultur

Sköter om en hembygdsstuga med div. föremål.

Lokal utvecklingsplan

Skriver ihop med andra föreningar en lokal utvecklingsplan

Studiecirklar

Torpinventeringar

Tagit emot studiebesök

besökt olika museum

Trivsel/Fester

Midsommarfirande i kulturlandskap.

Turism

Guidar intresserade besökare

Varit på studiebesök

Studiebesök har förkommit i fornstugan och i kyrkan

Äldreomsorg

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening