Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sveneby byalag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2000

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Töreboda kommun
Sveneby distrikt

med 0 invånare.

Adress


Kontaktperson

Marianne Gustafsson
SVENEBY BYALAG
Sunnerkällan 19
549 92 Moholm

Tel. 1: 0506-206 07
Tel. 2: 0727 482 220

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Nej

Butik

Nej

Kultur

Deltager i kuluraktiviteter runt sjön Östen, egna utställningar med lokala hantverkare mm

Miljö & Natur

Nej

Samlingslokaler

Föreningen har övertagit byns gamla skola och har den som samlingslokal. Stort renoveringsbehov finns och arbete med att tillgänglihetsanpassa toaletten pågår.

Studiecirklar

Föredrag om vindkraft, ekologisk mjölkproduktion, människorna förr i tiden i vår bygd mm

Trivsel/Fester

Grillaftnar kyrkkaffe, jul och midsommarfester mm

Turism

Nej

Ungdomsverksamhet

Nej

Utbildning/Kompetensutveckling

Nej

Äldreomsorg

Nej

Uppdatera förening

Anmäl förening