Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Härja Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1964

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Tidaholm kommun
distrikt
Tidaholm
med Ca. 250 invånare.

Adress

Härja. Högaruder 2
52291 Tidaholm

Skicka Epost

Kontaktperson

Peter Nilsson
Härja Hembygdsförening
Härja, Högaruder 2
522 91 Tidaholm

Tel. 1: 0707 -50 18 00

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Härjadagen

Kultur

FilmvisningMusikföreställningar

Samlingslokaler

Uthyrning till medlemmar i hembygdsföreningen

Trivsel/Fester

MidsommarfestHärjadagTrettondagsaftonsfestBoulTipspromenadBilrally med tipsfrågor

Äldreomsorg

Gymnastik på måndagar

Uppdatera förening

Anmäl förening