Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Torbjörntorps Byaförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2005

Finns i

Västra Götaland, Skaraborg
Falköping kommun
distrikt
Falköping
med 566 invånare.

Adress

Torbjörntorp Solbacken
521 96 Falköping

Skicka Epost

Kontaktperson

Thobias Danielsson
Torbjörntorps Byaförening
Torbjörntorp Solbacken
521 96 Falköping

Tel. 1: 0734-07 07 70

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

tennisbana, boulebana

Kultur

Byavandringar-Kyrkan, kvarnar, gamla hus, badhus

Miljö & Natur

byavandringar-kalkbrott, flora

Stimulera inflyttning

deltagit i bomässa

Tagit emot studiebesök

miljöstation

Trivsel/Fester

Torbjörntorpsdagen, tipspromenad, tävlingar (boule,pilkastning m.m.) grillning

Vägar/Mackar

säkra vägkorsningar,övergångsställen, gång-cykelbana, hastighetsbegränsning

Äldreomsorg

kämpat för att behålla ålderdomshemmet

Annan verksamhet

inbjudan till energirådgivning

Uppdatera förening

Anmäl förening