Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Målilla-Gårdveda Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1998

Finns i

Kalmar län
Hultsfred kommun
Målilla-Gårdveda distrikt

med 1800 invånare.

Adress


Kontaktperson

Kent Karlsson
Målilla-Gårdveda Samhällsförening
Björkgatan 12
57082 Målilla

Tel. 1: 0495-21343

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Anordnar Valborgsmässofirande tillsammans med hembygdsföreninghen.Ordnar med Målilla lucia

Egen affärsverksamhet

Sköter en naturcamping vid Hesjön.Skötsel av rondellen i Målilla.

Vandrings- & Ridleder

Har märkt upp en vandringsled runt Hesjön.

Varit på studiebesök

Planerar att åka till Kroatien på studiebesök i maj 2011.

Annan verksamhet

Anordnat ett hundbad vid Hesjön.

Uppdatera förening

Anmäl förening