Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tensjö framtid

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1995

Finns i

Västerbottens län
Åsele kommun
Åsele distrikt

med 1-5, beroe invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Sylvia Samuelsson
TENSJÖ FRAMTID
Box 90
91921 Åsele

Tel. 1: 0941-664 75
Tel. 3: 070-234 14 37

Verksamheten

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Turism

Ja, text kommer

Vandrings- & Ridleder

Röjer vandringsvägar/stig.

Annan verksamhet

Byggt gemensam byabastu.Deltar i kommunens byanätverk.Har aktuell hemsida som uppdateras.

Uppdatera förening

Anmäl förening