Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Vena Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1957

Finns i

Kalmar län
Hultsfred kommun
Vena distrikt

med 0 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Robert Pettersson
VENA BYGDEGÅRDSFÖRENING
Ekvägen 16
577 90 Hultsfred

Tel. 1: 0495-600 33
Tel. 3: 070261 02 43

Verksamheten

Samlingslokaler

Vena Bygdegård erbjuder bra lokaler till humana priser för större och mindre kurser, konferenser, sammanträden, föreningsträffar, bröllopsmiddagar och födelsedagsfester mm.

Trivsel/Fester

Ordnar Sommarfest i Vena Hembygdspark. Arrangörer: Vena Bygdegårdsförening, Vena Hembygdsförening & Studieförbundet Vuxenskolan.

Uppdatera förening

Anmäl förening