Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Föreningen Sankt Annabygden

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2001

Finns i

Östergötlands län
Söderköping kommun
distrikt
Sankt Anna
med invånare.

Adress

Sankt Anna skärgårdsskola
61498 Sankt Anna

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Annika Hassel
Föreningen Sankt Annabygden
Stora Arentorp 1
61497 Söderköping

Tel. 1: 0730-410 409
Tel. 2: 070 578 98 08

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Nationaldagsfirande på Sankt Anna miljö- och näridrottsplats.Boule-turnering.

Bad/Idrottsplats

Driver S:t Anna Miljö- och Näridrottsplats.

Bostäder

Påverkar kommunen om byggande av hyreslägenheter i bygden.

Kommunikationer

Arbetar tillsammans med övriga föreningar för utbyggnaden av bredband via fiber i S:t Anna.

Kultur

Driver projekt "Ångbåtsbryggor i Sankt Anna".

Lokal utvecklingsplan

Gjort en stor enkät om folks framtidtro i bygden.

Miljö & Natur

Driver S:t Anna Miljö- och näridrottsplats.

Nyhetsbrev

Via hemsidan.

Samlingslokaler

Gula Huset.Går att hyra för möten, läger mm.

Stimulera inflyttning

Arbeta för skolans utveckling, bredband via fiber samt nybyggnation av hyresbostäder.

Ungdomsverksamhet

Driver S:t Anna Miljö- & Näridrottsplats.

Uppdatera förening

Anmäl förening