Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Sankt Anna Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1990

Finns i

Östergötlands län
Söderköping kommun
distrikt

med 0 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Roland Pettersson
Sankt Anna Hembygdsförening
fullerstad gård
61493 söderköping

Tel. 1: 0121-20227
Tel. 2: 0708-226403

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

deltar med kulturarrangemang under Sankt Anna-dagen och Östgötadagarna

Kultur

Driver Skärgårdsmuséet i Tyrislöt

Tagit emot studiebesök

elever från Sankt Anna låg och mellanstadieskolaNyströmska gymnasieskolan Söderköping

Trivsel/Fester

Anordnar utflyckter och sammankomster

Turism

Skärgårdsmuséet samt deltar vid S:t Annadagarna

Vandrings- & Ridleder

planerar en natur och kulturstig som ett treårsprojekt.

Uppdatera förening

Anmäl förening