Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Navet i Havet

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Östergötlands län
Söderköping kommun
distrikt

med 225 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Börje Westling
Navet i Havet
Gäddvik Söderlid
614 98 Sankt Anna

Tel. 1: 0708-592808

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

"S:t Anna-dagen" alla lokala företag öppna. Varje år.

IT

Jobbat för att få bredband

Nyhetsbrev

Ja, text kommer

Studiecirklar

Utbildning lokala guider

Tagit emot studiebesök

1 år på Möja

Trivsel/Fester

Ja, text kommer

Turism

Driver turiststuga i samarbete med kommunen

Utbildning/Kompetensutveckling

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening