Boets Byalag

Om föreningen

Bildades 1994

Finns i

Östergötlands län
Ödeshög kommun
Ödeshög distrikt

Kontaktperson

Christina Bryntesson
Boets Byalag
Boet Åsa skola
599 92 Ödeshög

Arrangemang lokala marknader

Midsommarfirande, sommarkväll, torpvandring, kräftfiskekvällar och julmarknad

Bad/Idrottsplats

Underhåller vår badplats KlintenBIK som har representant i vår styrelse bedriver innebandy och fotboll

Barnomsorg

Bäckalyckan om har representant i vår styrelse bedriver Förskola

Samlingslokaler

Bygdegårdsföreningen och vi har samlingslokaler

Skola

Vi driver och underhåller Boets skola

Trivsel/Fester

Bygdegårdsföreningen som har representant i vår styrelse bedriver bygdegården och arrangerar fester och andra aktiviteter

Vägar/Mackar

Kämpar för en bättre väg