Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Hallsbergs Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1963

Finns i

Örebro län
Hallsberg kommun
Hallsberg distrikt

med 4000 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Yngve Sundell
HALLSBERGS HEMBYGDSFÖRENING
Stocksättersvägen 19
694 35 Hallsberg

Tel. 1: 0582-128 81
Tel. 2: 073-154 29 44

Verksamheten

Kultur

Hembygdsforskning, dokumentation och presentation

Nyhetsbrev

Hallsbergsbygden 4ggr/år

Samlingslokaler

Kantakrogen

Studiecirklar

Ja, text kommer

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Varit på studiebesök

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening