Vissefjärda Samhällsförening

Om föreningen

Bildades 1999

Kalmar län
Emmaboda kommun
Vissefjärda distrikt

Kontaktperson

Bengt Vestberg
Vissefjärda Samhällsförening
Storgatan 22
36060 Vissefjärda

Tel. 1: 0471-20209
Tel. 2: 070-5777326

Arrangemang lokala marknader

Vissefjärda Dagen 2:a lördagen i maj, lokala föreningar finns på plats, loppis kaffeservering etc.

Bad/Idrottsplats

Törestorps Camping & Bad, glasskiosk; driver campingen och sköter badplatsen, servicehus, bryggor

Lokal utvecklingsplan

Har deltagit i Emmaboda Kommuns projekt

Stimulera inflyttning

Gymmet

Trivsel/Fester

Anordnar trivselfester

Turism

Törestorps camping, har byggt och bekostat turistbod, informationsskyltar och kartor samt folder, hemsida

Ungdomsverksamhet

Ansvarar för fritidsgården i Vissefjärda

Annan verksamhet

Driver Gymmet i VissefjärdaOrganiserar Nattvakten som bevakar Vissefjärda nattetid