Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Stift. J.A.G.S Träskulpturer

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1997

Finns i

Kalmar län
Mörbylånga kommun
Segerstad, Öland distrikt

med 84 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Bernt Johansson

Mellby 112
386 64 Degerhamn

Tel. 1: 0485-66 40 60
Tel. 2: 070-523 77 38

Verksamheten

Kultur

Vi är ett museum J.A,G.S Museum med Café i Segerstad,som vårdar Träskulptören Johan August Gustafssons verk enligt hans önskan i sitt testamente. Verken finns i JAGS Museumi Segerstad. Museet invigdes 2007 och är öppet varje år mellan mitten på maj t o m Skördefesten.Måndagskvällar under högsäsongen anordnas kulturkvällar med olika föredragshållare.

Samlingslokaler

Museet finns i anslutning till Segerstad Sockenstuga där ett café är inrett under sommaren. Därservera hembakat bröd, smörgåsar,kaffe, the o glass.

Turism

Under sommarmånaderna tar vi emot ca 6000 personer till museum och café

Annan verksamhet

Kulturkvällar 6 ggr på sommaren med olika föreläsare.

Uppdatera förening

Anmäl förening