Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Misterhultsföretagarna

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2006

Finns i

Kalmar län
Oskarshamn kommun
Misterhult distrikt
Fårbo
med 2700 invånare.

Adress

Mörtfors Mörtforsvägen 10
57296 Fårbo

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Kaj Lindholm
Misterhultsföretagarna
Mörtfors Mörtforsvägen 10
572 96 Fårbo

Tel. 1: 0490-710 08
Tel. 2: 070-539 50 14

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Loppmarknad,Julmarknad

Bad/Idrottsplats

IT

ny hemsida i arbete

Kultur

Ja, text kommer

Lokal utvecklingsplan

Ja, text kommer

Miljö & Natur

Ja, text kommer

Skapa jobb/Företagande

utfrågning av alla invånareom inställning och nya idéer

Studiecirklar

Ja, text kommer

Tagit emot studiebesök

Ja, text kommer

Trivsel/Fester

Ja, text kommer

Uppdatera förening

Anmäl förening