Bockträsk SK

Om föreningen

Bildades 1951

Finns i

Västerbottens län
Sorsele kommun
Sorsele distrikt
Sorsele
med ca 30 invånare.

Adress

Bockträsk 270
92494 Sorsele

Kontaktperson

Inger Granström
BOCKTRÄSK SK
Bockträsk 7112
920 70 Sorsele

Tel. 1: 0952-430 41
Tel. 2: 0952-14306
Tel. 3: 070-327 16 85

Kultur

Vi bokar teatrar, musikarr osv.Vi drar not och fiskar upp löja som vi grillar och säljer med tunnbröd och dryck

Samlingslokaler

Vi har en fd dansbana (ingen värme) och en lokal på ca 50² som fungerar som vår samlingslokal

Studiecirklar

Aktuella ämnen inom tex skog, jakt anordnas oftast

Stimulera inflyttning

Vi försöker alltid att få med de som flyttar hit att aktivt delta i våra aktiviteter

Trivsel/Fester

Vi har en minigolfbana som vi har öppen alla onsdags och söndagskvällar. Då serverar olika familjer gott fika någon kväll var.Vi anordnar också KM i Minigolf och på kvällen grillat och fest.Tillsammans med 2 andra byar anordnar vi Byakamp på påsklördagen - tävling i udda grenar - mycket välbesökt!

Turism

Minigolfbana och gofika under sommaren

Annan verksamhet

Vi sköter om ca 5 mil skoterled åt Sorsele kommun