Allgunnen Samhällsförening

Kalmar län
Högsby kommun
Högsby distrikt
Högsby

Adress

Allgunnen 304
57992 Högsby

Kontaktperson

Helge Karlsson
Allgunnen Samhällsförening
Algunnen 304
57992 Högsby

Tel. 1: 0491-23056
Tel. 2: 076-1882083

Annan verksamhet

Samhällsföreningen har verksamhet året om, som tisdagsträffar varje vecka i kapellet under vinterhalvåret, fester, allsångskvällar och boule på Lovisaplatsen på sommaren. Lovisaplatsen är en samlingsplats vid sjön Allgunnen som samhällsföreningen har iordningställt. Där har alla möjlighet att sitta ner och njuta av en underbar utsikt över sjön. Föreningen har även hand om julgran och flaggstång på Lovisaplatsen och en mindre badplats där vi har hägnat gärdsgård och byggt omklädningshytt.