Flerohopp GOIF

Om föreningen

Bildades 1927

Kalmar län
Nybro kommun
Madesjö distrikt

med Vet ej invånare.

Kontaktperson

Börje Slättman
Flerohopp GOIF
Ekaryd 141
38293 Nybro

Tel. 1: 0481-401 87

Bad/Idrottsplats

Badplats finns vid Arkendammen med bryggor som tas upp varje höst och sedan läggs i på våren. Idrottsparken är föreningens egen anläggning och fotboll spelas med A-lag i Div VI samt B-lag sammanslaget med Bäckebo.

Barnomsorg

Dagisverksamhet finns.

Bostäder

Enfamiljshus och hyreslägenheter finns att tillgå.

Butik

Finns tyvärr inte!

Kommunikationer

Endast skolbussen.

Kultur

Per Don´s kula i Smedjeviks skogen. Samhällsförening med Folkets Hus och "Nisse-runda", som är en anordnad promenadväg meed grillplats.

Samlingslokaler

Flerohopps Folkets Hus & Park. Klubbstuga på idrottsplatsen.

Skola

Flerohpps skola årskurs 1-6-

Trivsel/Fester

Samhällsföreningsfest en gång/år. Idrottsföreningen har sina egna fester ett antal gånger/år.

Vandrings- & Ridleder

Ja