Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Risinge Åreda Kamratförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Kronobergs län
Växjö kommun
Hemmesjö-Tegnaby distrikt

med 0 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Sigrid Pettersson
Risinge Åreda Kamratförening
Risinge Ekbacken
360 43 Åryd

Tel. 1: 0709 20 56 57
Tel. 2: 0470 77 20 21

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Har "Loppmarknad" varannat år.

Bad/Idrottsplats

Boulelag finns i föreningen

Nyhetsbrev

Finns på våran hemsida

Samlingslokaler

Risingegården där det rymms ca 400 personer med storkök, pub,teaterscen.

Trivsel/Fester

Sommarfester, Pubafton, Revyer,

Uppdatera förening

Anmäl förening