Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Västerfors Byförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1942

Finns i

Dalarnas län
Gagnef kommun
Gagnef distrikt

med 88 invånare.

Adress


Kontaktperson

Ann-Kristin Speles
Västerfors Byförening
Österfors 97
785 30 Gagnef

Tel. 1: 070-5650066

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Armsjön

Kultur

Valborgsfirande, majstångsresning, sommarsista vid dalälven

Samlingslokaler

Bystuga (f.d skolhus)

Trivsel/Fester

En eller två byfester

Turism

Ja, text kommer

Vandrings- & Ridleder

Led västerfors-Björkbuan

Vägar/Mackar

Väghållning inom byn

Annan verksamhet

Foton och bydokumentationKulturvecka i bystuganHandarbetscafé i bystugan 6 gg/årUtställningar

Uppdatera förening

Anmäl förening