Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Holmöns Utvecklingsforum

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1998

Finns i

Västerbottens län
Umeå kommun
Holmön distrikt

med 70 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Olle Nygren
HOLMÖNS UTVECKLINGSFORUM
Jonsgården, Berguddsv. 14
918 03 Holmön

Tel. 1: 090-550 08
Tel. 3: 070-663 6706

Verksamheten

Annan verksamhet

HUF är en paraplyorganisation där andra föreningar och privatpersoner är medlemmar. Föreningen verkar för Holmöns utveckling och utgör kontaktyta mot myndigheter och offentliga institutioner

Uppdatera förening

Anmäl förening