Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Intresseföreningen för Gamla Skolans bevarande

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1992

Finns i

Dalarnas län
Borlänge kommun
Stora Tuna distrikt

med 200 invånare.

Adress


Kontaktperson

Liselotte Börjesson
Intresseföreningen för Gamla Skolans bevarande
Påkesväg 2
781 98 Borlänge

Tel. 1: 0243-235251
Tel. 2: 0730-915214

Verksamheten

Kommunikationer

Dåliga bussförbindelser med Borlänge

Kultur

Gjort en bok om Sellnäs

Trivsel/Fester

Midsommarfirande

Vägar/Mackar

Träffas för att diskutera all trafik genom byn

Annan verksamhet

Ska göra gamla skolan handikappvänlig. Vi har gjort i ordning en handikapptoalett i ett uthus så nu ska det bli färdigt i vår gamla skola.

Uppdatera förening

Anmäl förening