Överstbyns byaförening

Om föreningen

Bildades 1995

Finns i

Norrbottens län
Boden kommun
Överluleå distrikt

med 86 invånare.

Kontaktperson

Lisa Brusewitz
ÖVERSTBYNS BYAFÖRENING
Överstbyn 204
961 97 Gunnarsbyn

Bad/Idrottsplats

vi har en mindre badplats som skall förbättras i snar framtid

Nyhetsbrev

Vi kör ut Överstbyn Bulletin till brevlådor i byn varje år i december

Samlingslokaler

Vi har byagård "missionshuset" sen har vi Överstbyn gamlaskola där vi hyr lokaler till Hanatverkshuset sol. Det finns möjlighet till uthyrning för föreningar eller enskilda personer i våra lokaler

Studiecirklar

i Överstbyns gamla skola har vi väsalar där det pågår studiecirklar titt som tätt

Stimulera inflyttning

Vi i Överstbyn har tyvärr inte hus till salu för tillfället

Trivsel/Fester

Vi firar valborgsmässo afton med brasa och olika aktiviteter samt kaffe med tårtaPå sommaren har vi 2dagars loppis som avslutas med trivselkväll med allsångHöstfesten heter Eldfest i ocktober och året avslutas med traditionel 3-dagjul auktion med fika och varmkorv

Ungdomsverksamhet

Vi har ungdomsgård varje fredag 18-22 för ungdomar fr.11-18 år skolterminsvis