Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Fole Utvecklingsgrupp

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1989

Finns i

Gotlands län
Gotland kommun
Fole distrikt

med 390 invånare.

Adress


Kontaktperson

Peder Fohlin
Fole Utvecklingsgrupp
Fole Kisslings 515
621 75 Visby

Tel. 1: 0498-361 25
Tel. 2: 0762 18 78 07

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

Marknad torsdag i medeltidsveckan

Butik

ICA nära Krampbroboden

Kultur

Bygdemuseum

Samlingslokaler

Bygdegård, missionshus, församlingshem

Skola

förskola, låg och mellanstadieskola

Studiecirklar

hembygdscirklar

Stimulera inflyttning

Försöka få fram tomter till husbyggen

Trivsel/Fester

nationaldagsfirande, höstfest

Vandrings- & Ridleder

Forntida väg

Varit på studiebesök

Grupper för rundresa i isocknen

Annan verksamhet

2009 Årets socken på Gotland

Uppdatera förening

Anmäl förening