Byalaget Rydals Framtid

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Mark kommun
Kinna distrikt

Kontaktperson

Madelein Jakobsson
BYALAGET RYDALS FRAMTID
Brovägen 3
511 70 Rydal

Tel. 1: 0320-933 58
Tel. 3: 0707-567 015

Arrangemang lokala marknader

Vi har två stycken. En den 6 juni (Rydalsdagen) samt 2: a advent.

Barnomsorg

I byn finns en Förskola

IT

Egen hemsida

Kommunikationer

Vi försöker få det att gå fler bussar även kvällstid

Lokal utvecklingsplan

Det har vi gjort!

Samlingslokaler

Vi har en idrottshall, en fd skola och ett annex som vi lånar lokaler av Hemvärnet

Skola

Har ingen!

Studiecirklar

Syalaget, Bibelstund,

Trivsel/Fester

Vi har Valborgsfirande, Rydalsdagen (Hemvändardagen), Tipspromenader, Julmarknad, ev. kräftfest, m.m.

Turism

Vi driver ett vandrarhem, Hemgården, har en historisk promenad, Ekleden

Ungdomsverksamhet

Vi träffas och pysslar ihop. Det vi gör säljer vi sedan på jul resp. sommarmarknaden.

Vandrings- & Ridleder

Ekleden, Historisk promenad

Vägar/Mackar

Det finns en vägförening i Rydal som sköter detta!