Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Kungsäter-Gunnarsjö Bygdelag

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 2007

Finns i

Hallands län
Varberg kommun
distrikt

med 850 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Bengt Hjalmarsson
Kungsäter-Gunnarsjö Bygdelag
Nybovägen 7
519 92 Kungsäter

Tel. 1: 0320-81334
Tel. 2: 070-5430878

Verksamheten

Butik

Var starkt delaktig i att affären i Kungsäter öppnade igen.

Miljö & Natur

Sköter om Agnbäck, en gammal koloni.

Samlingslokaler

Finns bygdegård.

Skola

Finns skola i Kungsäter

Turism

Vill inventera turistmål.

Varit på studiebesök

Förvaltningsgruppen i Varbergs kommun har haft möte i Kungsäter.

Vägar/Mackar

I samarbete med vägverket har busshållplats flyttats.Vägar iordningsställs

Uppdatera förening

Anmäl förening