Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Äggens Byförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1993

Finns i

Jämtlands län
Härjedalen kommun
Lillhärdal distrikt

med 30 invånare.

Adress


Skicka Epost

Kontaktperson

Lars-Erik Vestfelt
Äggens Byförening
Äggen 136
84294 Sveg

Tel. 1: 076-1300263

Verksamheten

Samlingslokaler

Vi har en knuttimrad bystuga som samlingslokal. Föreningar, privatpersoner mfl får hyra denna till en låg kostnad.

Studiecirklar

Under 10 års tid har vi haft kurser i oljemålning under två helger i juli med en polsk konstnär.

Trivsel/Fester

Vi ordnar Valborgsmässofirande och midsommarfirande samt loppis

Uppdatera förening

Anmäl förening