Siknäs Framtid

Om föreningen

Bildades 1994

Finns i

Norrbottens län
Kalix kommun
Töre distrikt

med Ca. 180 invånare.

Kontaktperson

Ida Grunditz
SIKNÄS FRAMTID
Siknäs 500
952 44 Töre

Tel. 1: 076-821 36 30

Bad/Idrottsplats

sköts av byns idrottsförening, isbana som används flitigt vintertid för bandy, sommartid fotboll

Barnomsorg

fritidsverksamhet för byns barn i samarbete med idrottsföreningen

IT

Har bredband

Kultur

Teaterarrangemang, teaterresor, musikcaféer varje onsdag i juli, speciell grupp som jobbar med kulturfrågor, skärgårdsmuseum vid hamnen

Lokal utvecklingsplan

Uppdaterar vid uppmaning av kommunen, möten med politiker och byaråd

Miljö & Natur

egen miljöbod i byn för sopsortering, sköts av olika grupper bybor, bygdegården byggd av återvunnet material från rivningshus, miljötoaletter

Nyhetsbrev

Evenemangsblad och affichering på anslagstavlor vid brevlådor

Samlingslokaler

Driver byns Bygdegård i samarbete med två andra föreningar

Studiecirklar

då och då efter behov

Tagit emot studiebesök

Deltar på alla kurser möten och inbjudningar

Trivsel/Fester

jubiléer, fester, byamiddagar,cafékvällar

Turism

ny anslagstavla med inf.just uppförd

Ungdomsverksamhet

Fritidsverksamhet för byns barn i samarbete med idrottsföreningen

Utbildning/Kompetensutveckling

studiecirklar vid behov

Vandrings- & Ridleder

Ridbana vid idrottsplanen

Varit på studiebesök

Studiebesök i Skärgårdsmuséet, konstnärsateljé, fixar met och fika

Vägar/Mackar

Sköts av vägföreningar

Äldreomsorg

Lättgympa dagtid, caféer,Syföreningsträffar Bönhusföreningen

Annan verksamhet

Danskurser