Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Årås Kvarn

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1983

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Ulricehamn kommun
Kölingared distrikt
MULLSJÖ
med 130 invånare.

Adress

Årås 114, Kölingared
56593 MULLSJÖ

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Jan Holm
Björkvik 110
Björkvik 110
52375 Dalum

Tel. 1: 0321-33020
Tel. 3: 0702-548477

Verksamheten

Egen affärsverksamhet

VandrarhemBygdegårdförening

Kultur

Konstutställningar, teater, Jazz och annan musik underhållning, Underhållare i samband med caféverksamhet

Lokal utvecklingsplan

Samarbetar med lokala byalaget i Kölingared och är en del av denna utvecklingsplan.

Miljö & Natur

Samarbetar med Vildmarksleden och med Änglaleden

Samlingslokaler

Lokalker uthyres till konferenser, kalas, bröllop, kurser mm

Trivsel/Fester

PUB aftnar, Onsdags- och söndagscafé under sommaren

Turism

Aktiv marknadsföring för att locka turister -medlem i STF

Vandrings- & Ridleder

Vildmarksled 4 alt 9 km - Cykel o vandringsled "Änglaleden" 23 kim

Uppdatera förening

Anmäl förening