Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tegnaby Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades ?

Finns i

Kronobergs län
Växjö kommun
Hemmesjö-Tegnaby distrikt

med 700 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Pieer Magnusson

Tofta Södregård,
360 44 Ingelstad

Tel. 1: 0723-688585

Verksamheten

Arrangemang lokala marknader

loppisar

Bad/Idrottsplats

eventuell anlägga enklare gräsplan/ lekyta i anslutning till bg.

Barnomsorg

vi undersöker fn intresset för att ordna ngt för barn under dagtid

Kultur

vi brukar arrangera någon teater varje år

Miljö & Natur

ansluten till bygdegårdarnas miljö arbete

Omställning/Energi

just avslutat konvertering från direktel till jordvärme

Samlingslokaler

uthyrning av lokal för fest o dyl.

Trivsel/Fester

egna fester vid jul-valborg samt någon-några fler gånger/år

Utbildning/Kompetensutveckling

miljökurs

Vandrings- & Ridleder

vandringsleden "sigfridsleden" passerar genom byn

Uppdatera förening

Anmäl förening