Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Dalstorps Samhällsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1987

Finns i

Västra Götaland, Sjuhärad
Tranemo kommun
Dalstorp distrikt

med 800 invånare.

Adress


Besök hemsida

Kontaktperson

Leif Gustavsson
DALSTORPS SAMHÄLLSFÖRENING
Champinjonvägen 5
514 60 Dalstorp

Tel. 1: 0321-60034
Tel. 3: 0702-639152

Verksamheten

Bad/Idrottsplats

Sköter den kommunala badplatsen

Butik

Uppmanar ortsbefolkningen att stödja bygdens butiker

IT

Egen hemsida

Kommunikationer

Medverkar till förbättring av Gölingstorpsvägen. Budget ca 9 000 000 kr

Kultur

Bevarande av biblioteket på orten. Stödjer skolans kulturarbete.

Miljö & Natur

Sköter samhällets grönområden och lekparker.

Skola

Stödjer skolans brukarråd

Stimulera inflyttning

Lobbing för att det ska byggas mer hyresrätter

Trivsel/Fester

Firande av valborgsafton.Div fester i samarbete med övriga föreningar på orten

Turism

Har det på agendan,men inte kommit igång ännu.

Uppdatera förening

Anmäl förening