Fegens Samhällsförening

Finns i

Hallands län
Falkenberg kommun
Gunnarp distrikt

med 200 invånare.

Kontaktperson

Emil Hermansson
FEGENS SAMHÄLLSFÖRENING
Kinnaredsvägen 4
310 62 Fegen

Tel. 1: 076 0254075

Arrangemang lokala marknader

Julbasar,

Bad/Idrottsplats

En arbetsgrupp i samhällsföreningen har ansvar för skötsel vid badplatsen: oljar bryggan, städar toaletter och omklädningsrum, sköter sophantering och har satt upp nya gungor.

Bostäder

Arbetat för att Fabo skall bygga 4 nya lägenheter i Fegen

Butik

Har sökt Förstudiepengar för en Mack ovan jord.

Nyhetsbrev

Inlandsbladet, där flera församlingar samverkar om en informationstidning till alla hushåll.

Samlingslokaler

Bygdegård finns.

Stimulera inflyttning

Vill ha nya lägenheter i Fegen

Trivsel/Fester

Har ordnat Välkomstskylt och plantering runt den.ordnar påskbrasa och Valborgsfirande

Turism

Båtbrygga i sjön sköts av samhällsföreningen.

Vägar/Mackar

Finns vägförening.