Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Löts Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Enköping kommun
Löt, Uppland distrikt
Grillby
med invånare.

Adress

Löts-Vallby 1
74951 Grillby

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Bengt Thoorsell
Löts Bygdegårdsförening
Löt Ramby 12
74951 Grillby

Tel. 1: 0171-475034

Verksamheten

Samlingslokaler

Lötgården invigdes 1949. Stora salen med plats för ca 125 sittande, liten sal som rymmer ca 25-30 personer, pub och bastu.

Trivsel/Fester

Konserter, fester mm.

Annan verksamhet

Lägerverksamhet.

Uppdatera förening

Anmäl förening