Hjälsta bygdegårdsförening

Om föreningen

Bildades 1951

Uppsala län
Enköping kommun
distrikt
Örsundsbro
med ca 400 invånare.

Adress

c/o Göran Boman, Hjälsta Tuna
74962 Örsundsbro

Kontaktperson

Christina Sandell
Hjälsta bygdegårdsförening
Hjälstavägen 31
74962 Örsundsbro

Tel. 1: 0171-464164
Tel. 2: 070-8286742

Arrangemang lokala marknader

Medverkar i Mickelsmäss marknad i Örsundsbro

IT

Administrerar hemsida som uppdateras en gång i månaden.Samarbetar med Lidnet om utbyggnad av fibernät.

Kultur

Viscafé i mars

Nyhetsbrev

Sänder föreningsbrev en gång per år till medlemmar. Skickar information per mail till kontaktlista.

Samlingslokaler

Hyr ut lokaler till föreningar, företag och privatpersoner. Stort, modernt kök, med faciliteter som stekbord, effektiv diskmaskin, två spisar och restaurangugn, ger en bekväm mat– och diskhantering för 130 personer till bords.

Trivsel/Fester

Knytdans, grisfest, pubar

Ungdomsverksamhet

LAN under skolloven