Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Tegelsmora Hembygdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Bildades 1953

Finns i

Uppsala län
Tierp kommun
distrikt
Tobo
med invånare.

Adress

Villavägen 2
74850 Tobo

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Lena Persson
Tegelsmora Hembygdsförening
Bruksvägen 8
74841 Örbyhus

Verksamheten

Kultur

Invid vägen mellan kyrkan och hembygdsgården finns sedan 1992 Ingvar Jörpelands staty av riksspelmannen Eric Sahlström. Tegelsmoraveckan- En vecka i musikens tecken med konserter i kyrkan och vid hembygdsgården. Tegelsmoraveckan (alltid sista veckan i augusti) är ett årligen återkommande evenemang i samarbete med Vendel-Tegelsmora församling.

Trivsel/Fester

Tegelsmoraveckan- En vecka i musikens tecken med konserter i kyrkan och vid hembygdsgården. Tegelsmoraveckan (alltid sista veckan i augusti) är ett årligen återkommande evenemang i samarbete med Vendel-Tegelsmora församling.

Annan verksamhet

Förenar forntid och framtid. För kulturarvet vidare till kommande generationer samt bevarar och utvecklar sammanhangen mellan det förgångna, nuet och framtiden.

Uppdatera förening

Anmäl förening