Tegelsmora Hembygdsförening

Om föreningen

Bildades 1953

Uppsala län
Tierp kommun
distrikt
Tobo

Adress

Villavägen 2
74850 Tobo

Kontaktperson

Susanne Ivarsson
Tegelsmora Hembygdsförening
Bruksvägen 8
74841 Örbyhus

Tel. 1: 0295-61518
Tel. 2: 076-3123987

Kultur

Invid vägen mellan kyrkan och hembygdsgården finns sedan 1992 Ingvar Jörpelands staty av riksspelmannen Eric Sahlström. Tegelsmoraveckan- En vecka i musikens tecken med konserter i kyrkan och vid hembygdsgården. Tegelsmoraveckan (alltid sista veckan i augusti) är ett årligen återkommande evenemang i samarbete med Vendel-Tegelsmora församling.

Trivsel/Fester

Tegelsmoraveckan- En vecka i musikens tecken med konserter i kyrkan och vid hembygdsgården. Tegelsmoraveckan (alltid sista veckan i augusti) är ett årligen återkommande evenemang i samarbete med Vendel-Tegelsmora församling.

Annan verksamhet

Förenar forntid och framtid. För kulturarvet vidare till kommande generationer samt bevarar och utvecklar sammanhangen mellan det förgångna, nuet och framtiden.