Bygdebanken – en kunskapsbank för alla

Sök tips och erfarenheter

I Bygdebanken finns uppgifter om mer än 2 000 lokala utvecklingsgrupper i hela landet med över 15 000 genomförda aktiviteter samt var de finns och vad de gör. Kanske vill du veta mer om den lokala utvecklingsgruppen i din hemort, alla grupper i ett län eller de som engagerat sig i en viss fråga oberoende av var i landet de finns? Sök i Bygdebanken och få svar! Sökningar kan göras både på geografiska områden och ämne men också som fritext.

Uppdatera och utveckla Bygdebanken

Inloggad under fliken ’Uppdatera förening’ kan den lokala utvecklingsgruppen förnya sina uppgifter. Om gruppen inte redan är med i Bygdebanken går det bra att lägga upp den under ’Anmäl förening’. Frågor om inloggningsuppgifter med mera kan ställas till respektive länsbygderåd eller direkt till bygdebanken[at]helasverige[dot]se

Kontaktuppgifter till länsbygderåden finns i menyn i högerspalten under ’Välj länsbygderåd’.

Stöd till forskning och utredning

Studenter, forskare och utredare är välkomna att ta kontakt med oss på bygdebanken[at]helasverige[dot]se för att få tillgång till mer lätthanterlig data om de lokala utvecklingsgrupperna.

 

Granhälla Bygdegårdsförening

Tillbaka till sökresultaten

Om föreningen

Finns i

Uppsala län
Östhammar kommun
Valö distrikt
Östhammar
med invånare.

Adress

Lundsvedja 1
74294 Östhammar

Skicka Epost

Besök hemsida

Kontaktperson

Robin Öhman
Granhälla Bygdegårdsförening
Stummelbo 22
742 94 Östhammar

Tel. 1: 070-684 85 80

Verksamheten

Kultur

Ordnar enstaka teater- och musikkvällar.

Samlingslokaler

Föreningen äger en bygdegård. Huset har en stor samlingssal med scen, ett välutrustat kök samt en liten möteslokal. Uthyrs till privata fester ett antal gånger/år.

Trivsel/Fester

Ordnar pubkvällar,(ofta med underhållning), midsommarfirande, julfest, sommarfest och liknande.

Ungdomsverksamhet

Tradition är en julfest med dans kring julgranen.

Äldreomsorg

Samarbetar med bygdegårdarna i Kelinge och Hökhuvud.

Uppdatera förening

Anmäl förening