Panikteatern

Om föreningen

Bildades 1969

Uppsala län
Uppsala kommun
Uppsala domkyrkodistrikt distrikt

Kontaktperson

PA Strand
Panikteatern

Tel. 1: 018-714682
Tel. 2: 070-5754682

Kultur

Professionell teatergrupp med föreställningar för barn och vuxna. Är sedan 2000, efter 5 års turnérande inom Riksteaterns småplatsprojekt, inriktade på turnéverksamhet för landsbygden över hela Sverige. Vi bedriver projekt för att främja kulturverksamhet i byns samlingslokal. Vi har samarbete med bl a Bygdegårdarnas Riksförbund, LRF, Länsbygderådet i Uppsala län, mfl

Samlingslokaler

Vi arbetar för att fler kulturarrangörer skall verka i landets byalokaler. Vi bedriver flertal projekt, främst i Uppsala län men även i övriga delar av landet.

Skapa jobb/Företagande

Vi arbetar för samarbete mellan det lokala näringslivet och våra arrangörer på landsbygden.